Om os


Nielsen biler er grundlagt i 2000 af Jakob Nielsen. Hos Nielsen biler møder vi vores kunder med største seriøsitet og sætter fleksibilitet, effektivitet og troværdighed højt.

Vi kan klare de fleste opgaver indenfor bilhandel og bilreparationer.

 

AutoConcept - Bedst på forsikringsløsninger til køretøjsbranchen

Autoconcept -200AutoConcept har leveret forsikringsløsninger til køretøjsbranchen i over 12 år. Vi er en forsikringsformidler, som er godkendt af Finansinspektionen og følger deres direktiver samt loven om forsikringsformidling. Alt dette for at give alle involverede parter den størst mulige tryghed.

Vores specifikke erfaring og kundskab om køretøjsforsikringer og skadeshåndtering gør oss til markedets bedste alternativ.

Vores erfaring og lange samarbejde med markedets højst klasserede forsikringsselskaber udgør grunden til at vores produkter er udviklede etter bilejerens behov. Vi er en uafhængig forsikringsformidler, hvilket indebærer at vi indkøber forsikringerne årligt, hvor vi får de bedste vilkår.

 

Santander finansiering

Santander -200pxVi tilbyder konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing. Derudover giver finansiering igennem os en række yderligere fordele:

Lån på under 5 minutter
Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver lånet indsendt til vores samarbejdspartner, som på under 5 minutter behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre din drømmebil med det samme.

Variabel eller fast rente
Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig.

Tryghed hvis uheldet er ude
Ønsker du at sikre din økonomi yderligere, så tilbyder vi også SAFE. SAFE kan sikre dit billån i tilfælde af ufrivillig arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed pga. sygdom eller ulykke samt dødsfald.

Bevar lånemulighederne i banken
Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for banken.

Når du finansierer din bil hos os, sker det i samarbejde med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Nordens førende finansieringsselskab, men også er en del af Banco Santander, der igen i 2012 blev kåret til Verdens Bedste Bank.

Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din bil.

 

Logo

Januar 2014, udvidet med en afdeling i Esbjerg V. Mekonomen Autoteknik Hjerting.

Sdr.Tobølvej 12, 6710 Esbjerg V., tlf.: 70 250 500.

 

Nielsen Biler er medlem af DBFU

DbfuDBFU - Dansk Bilforhandler Union er en brancheforening for seriøse brugtvognsforhandlere, der alle lever op til købelovens bestemmelser. Derfor siger DBFU også jævnligt nej tak til forhandlere, der ikke kan eller vil opfylde foreningens krav omkring salgsbetingelser, moral, etik og generel forretningsførelse.

Bilkøb skal være så nemt, sikkert og trygt som muligt - for dig!

Nielsen Biler · Tarp Hovedvej 11 · 6715 Esbjerg · Tlf.: 21 72 12 77
bilinfo